loading
Защо е нужно да инвестирам в по-добър стъклопакет?

Kогато казваме по-добър стъклопакет имаме предвид такъв, съставен от Ка стъкло или Мултифункционално /4 сезона/ стъкло, вместо такъв, който се състои само от стандартните флоатни стъкла.

Тези енергийноефективни стъкла са прозрачни и тяхната светло- и слънцепропускливост е почти идентична със стандартните стъкла. Тяхната основна цел е увеличаването на комфорта у дома и намаляването на разходите за отопление през зимата и за охлаждане през лятото.

За облените от слънце фасади, Ви съветваме да заложите на Мултифункционално /4 сезона/ стъкло, тъй като то ще задържи топлината в помещението през отоплителния сезон, а през горещите летни дни ще спомогне за по-прохладна атмосфера у дома.

За фасадите, лишени от слънчева светлина, е подходящо Ка стъклото, защото това стъкло идеално изпълнява своите спестовни функции през зимата, но през лятото спомага за допълнителното нагряване на стъклото и се получава обратния ефект.

Гарантираме Ви, че инвестицията в енергийноефективен стъклопакет, ще се изплати през първите няколко месеца след поставянето на Вашата нова дограма.